Når du bruker nettsiden vår og/eller er i kontakt med oss vil Eidesvik Havfiske AS behandle personopplysninger om deg. Vi er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte, i tråd med gjeldende regelverk. 

Gjeldende regelverk inkluderer, men er ikke begrenset til, Forordning (EU) 2016/679 («GDPR»), personopplysningsloven og tilhørende forskrifter. 

Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene. 

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er Eidesvik havfiske AS ved daglig leder Lars Magne Eidsvik. Kontaktinformasjonen til Eidesvik Havfiske AS er: 

Adresse: Eidesvikvegen 63, 5443 Bømlo 

E-post: larsmagne@ehav.no 

Telefon: 53 44 78 00 

Organisasjonsnr.: 998 901 685 

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte: 

Eidesvik Havfiske v/ Aina Helen Eidesvik på tlf 53 44 78 00 eller e-post: ainahelen@eidesvikhavfiske.no 

På dette nettstedet blir det samlet inn persondata gjennom følgende verktøy:

  • Google Web Fonts (besøksdata)
  • Youtube/Vimeo (besøksdata, visningsdata)
  • Kontaktskjema (navn, e-post, telefonnummer)

Hva er en «cookie»?

En cookie – på godt norsk kalt «informasjonskapsel» – er en teknologi som de fleste nettsteder benytter. Det er en liten tekstfil som blir lagret på enheten din, og kan inneholde forskjellig informasjon om din bruk av nettstedet. Den kan for eksempel huske påloggingen din, hvilke innstillinger du har aktivert på nettstedet, hvilke sider du besøker på nettstedet vårt, hvilke linker du trykker på og lignende.

Google Web Fonts

For å sikre en lik visning av fonter på alle enheter, benytter dette nettstedet fonter tilpasset for nettbruk levert fra Google. Når du åpner en side hos oss, vil nettleseren din laste inn fontene du trenger for å vise sida skikkelig til mellomlagringen din.

For å kunne gjøre dette må nettleseren din etablere en kontakt med Google sine serverer. Gjennom dette vil Google få beskjed om at din IP-adresse har besøkt nettstedet vårt. Dette er ikke informasjon som vi har tilgang til.

Vi benytter Google Web Fonts for å sørge for en lik visning av teksten på siden vår, i tillegg til estetiske årsaker. Dersom nettleseren din ikke støtter nett-fonter, så blir en standard-font fra enheten din benyttet av din nettleser.

Les mer om Google Web Font sin håndtering av data her: https://developers.google.com/fonts/faq

Og hvordan Google generelt håndterer data her: https://policies.google.com/privacy

Videovisning

Vi benytter Youtube/Vimeo for å vise filmer på nettstedet vårt. Desse henter inn informasjon som IP-adressen din, hvilken nettleser du benytter, teknisk informasjon om enheten din og hvilke tidspunkt du besøker siden.

Informasjon samlet inn av Youtube/Vimeo blir lagra på Google/Vimeo sine serverer i USA, og vi har ikke tilgang til desse.

Les mer om hvordan Vimeo håndterer data her: https://vimeo.com/privacy

Les mer om hvordan Youtube håndterer data her: https://policies.google.com/privacy

Kontaktskjema

Vårt kontaktskjema samler inn navn, e-post og telefonnummer fra brukeren som sender inn skjemaet. Denne informasjonen blir sendt direkte på e-post til mottakeradressen, og er ikke lagret på vår server.

Generelt

Selskapene Byrået Design og Profilering AS og DigitalOcean Ltd. har tilgang til personopplysninger lagret på vår server gjennom drift, utvikling og vedlikehald av nettstedet.

Personopplysningene som blir lagret på nett-serveren vår er dekket av same sikkerhetstiltak som resten av nettstedet.

For spørsmål eller ved ønske om innsyn, retting eller sletting, ta kontakt med:

Aina Helen Eidesvik
telefon: 53 44 78 00
e-post: ainahelen@eidesvikhavfiske.no 

Eidesvik Havfiske AS

Eidesvikvegen 63
5443 Bømlo

Tlf. 53 44 78 00

Ei Wordpress-løysing frå Byrået Sydvest
closebarsangle-down